Заяви консултация

Заяви консултация

Работното ни време е от понеделник до петък от 09:00 ч. до 19:00 ч. Силно препоръчително е да уговорим среща и консултация предварително, за да можем да Ви насочим към конкрения специалист по материята на Вашия казус, който да може да Ви отдели необходимото време и внимание.

Можете да се свържете с нас на посочения имейл адрес телефон. Когато описвате Вашия случай, изложете ситуацията подробно и ясно, без да посочвате конкретни имена на лице или фирми.

След получаване на Вашето запитване, ще получите отговор от нас в рамките на 48 часа. Ако имаме нужда от допълнителна информация или документация, ще Ви уведомим.

Ако изпратеното от Вас запитване на попада в обхвата на предлаганите от нас услуги или не е възможно да предложим никакви работещи правни механизми за защита на Вашите права, ще Ви уведомим.

Как да ни откриете?

Кантората на Адвокатско дружество “Георгиев и Петров” се намира в гр. София, на ул. “Московска” № 21, вх. Б, ет. 3. Входът на сградата се намира откъм ул. “Георги Бенковски”. В сградата има асансьор, който обаче е много бавен.

  • Заяви консултация

  • Как може да се свържете с нас?

    Може да ни откриете на тел: +359 883 333 797 или като попълните формата за контакт по-долу.
  • Drop files here or
    Accepted file types: pdf, doc, jpg, png, gif, Max. file size: 30 MB.
      Моля прикачете приложения, ако има такива.