Безплатна консултация

Безплатна консултация

Работното ни време е от понеделник до петък от 09:00 ч. до 19:00 ч. Силно препоръчително е да уговорим среща и консултация предварително, за да можем да Ви насочим към конкрения специалист по материята на Вашия казус, който да може да Ви отдели необходимото време и внимание.

Попълнете формата за контакт по-долу или се свържете с нас на посочения телефон. Когато описвате Вашия случай, изложете ситуацията подробно и ясно, без да посочвате конкретни имена на лице или фирми.

След получаване на Вашето запитване, ще получите отговор от нас в рамките на 48 часа. Ако имаме нужда от допълнителна информация или документация, ще Ви уведомим.

Ако изпратеното от Вас запитване на попада в обхвата на предлаганите от нас услуги или не е възможно да предложим никакви работещи правни механизми за защита на Вашите права, ще Ви уведомим.

Как да ни откриете?

Ако идвате пеша:

Кантората на Адвокатско дружество „Георгиев и Петров“ се намира в гр. София, на ул. „Петър Парчевич“ № 41, ет. 1, ап. 2. Ако вървите по бул. „Витоша“ в посока от Съдебната палата към НДК, когато достигнете до фонтана на пресечката с ул. „Петър Парчевич“, трябва да тръгнете наляво. След около 50 м. входната врата на вътрешния двор ще се падне от лявата Ви страна. На № 41 се намира черна метална врата, а на височина около 3 м. ще видите метална черна табела с надпис „Адвокатско дружество Георгиев и Петров / GDF Consulting“. Позвънете на звънеца „Адвокатска кантора“ и заповядайте в нашия уютен офис.

Ако идвате с автомобил: 

Ако искате да стигнете с автомобила си до офиса ни, трябва да се движите в еднопосочната улица „Христо Белчев“. Когато от лявата Ви страна видите училище (127-мо СОУ „Иван Денкоглу“), завийте в първата възможна пряка в дясно – това е ул. „Петър Парчевич“. Тя е задънена и свършва в пешеходната част на бул. „Витоша“. Офисът се намира в обхвата на „Синя зона“ на  Центъра за градска мобилност.

Ако искате да ползвате градския транспорт:

Най-удобният начин е да дойдете с метро. Ако се движите по Линия 1, трябва да слезете на метростанция „Сердика“ и да тръгнете по бул. „Витоша“, в посока към НДК. Следвайте указанията по-горе за придвиждане пеша.

Ако ползвате Линия 2 на столичното метро, трябва да слезете на метростанция „НДК“ и да излезете в посока бул. „Витоша“. На изхода от подлеза ще видите паметника на Алеко Константинов. Продължете в посока към Съдебната палата и когато достигнете неработещия фонтан на ул. „Петър Парчевич“, поемете надясно. След около 60 м. от лявата Ви страна ще видите гореописаната черна метална врата с табела.

  • Безплатна консултация

  • Как може да се свържете с нас?

    Може да ни откриете на тел: +359 883 333 797 или като попълните формата за контакт по-долу.
  • Пусни файловете тук или
    Accepted file types: pdf, doc, jpg, png, gif.
    Моля прикачете приложения, ако има такива.